Naar de Meergronden
5 maart 2019
Thema-avond in gesprek met je puber over geld
dinsdag
Thema-avond in gesprek met je puber over geld

Uitnodiging thema-avond: in gesprek met je puber over geld, op 5 maart 2019


Hoe ga jij om met deze smeekbedes? Uit onderzoek blijkt dat iets meer dan 1 op de 10 jongeren regelmatig geld tekort komt. Jongeren zien geld vooral als een middel om leuke dingen te doen. Overige geldzaken zoals sparen schuiven ze vaak zo lang mogelijk voor zich uit. Ouders spelen een essentiële rol in de financiële opvoeding van hun kind.

Het professionele acteursteam van PlayBack houdt ouders op een treffende en luchtige wijze een spiegel voor aan de hand van herkenbare en soms hilarische scènes aan de keukentafel. Onder leiding van een ervaren gespreksleider met veel kennis over dit thema onderzoekt PlayBack wat het effect is van verschillende opvoedstijlen en keuzes op het gedrag van weerbarstige pubers. PlayBack werkte voor Credits en Rijk samen met het Nibud, Wijzer in Geldzaken en Lef

De Meergronden biedt in samenwerking met Gemeente Almere en Theatergroep PlayBack de thema-avond Credits aan. Een feest der herkenning, maar bovenal een relevante ouderavond gericht op waarachtige communicatie tussen ouders en hun pubers. En maar liefst 92% van de ouders die eerder ouderavonden bezocht, geeft aan dat hij/ zij handvatten heeft gekregen voor een open gesprek met pubers.

Zet het in de agenda: de interactieve avond Credits op 5 maart , inloop v.a.19:30 uur,  start thema-avond  20:00 uur tot 21:30 uur op OSG De Meergronden, Marktgracht 65 1353 AL Almere en Er zijn geen kosten aan verbonden. 

Via onderstaand formulier kun je je direct aanmelden.

DOOR WIE?

Theatergroep PlayBack

WANNEER EN HOE LAAT?

5 maart 2019. Inloop 19:30 uur start thema-avond 20:00 tot 21:30 uur

WAAR?

De Meergronden, Marktgracht 65, 1353 AL Almere

036-5472727

KOSTEN?

Hier zijn geen kosten aan verbonden

WAT HEB JE NODIG?

terug naar overzicht